середа, 27 березня 2024 р.

 26 березня в Мостиському ЗДО «Віночок» (директор Марія ДОРОШ) у молодшій групі «Бджілка» (вихователь Галина МЕЛЬНИЧАК) відбулося відкрите інтегроване заняття-подорож з пріоритетом на сенсорно-пізнавальний розвиток особистості з використанням інноваційних технологій комунікативного розвитку дошкільника «Пригоди у казковому лісі».

У фейсбуці https://www.facebook.com/groups/181817979012976/permalink/1698677597326999/

Лісова Фея запросила дошкільнят до казкового лісу, але, щоб потрапити туди, потрібно було створити цю картину лісу за своєю уявою. Саме таке завдання активізує мовлення дитини.
Малята за допомогою мнемодоріжок закріпили знання про диких тварин, навчалися складати речення з використанням графічних замінників слів. На занятті діти годували ведмедиків (закріплення геометричних фігур), збирали квіти на лісовій галявині ( вправляння у порівнянні однакових та різних за розміром предметів за величиною), допомогли жучкам знайти їхні листочки (лічба предметів ). Мета цієї захоплюючої подорожі - це розвивати у дітей логічне мислення, увагу, уяву, вміння швидко переключатися з одного виду роботи на інший, зорову пам'ять, інтерес до процесу пізнання; виховувати бажання допомагати іншим, організованість, самостійність, співчутливість.
Завершилася мандрівка для малят доріжкою розвантаження та солодкими гостинцями у чарівній корзині від Лісової Феї .

Немає коментарів:

Дописати коментар